12 Aralık 2016 Pazartesi

Borsanasiloynanir.co ile 3 Yıl Nasıl Geçti?

Merhaba değerli okurlar;

Sizlerle ilk tanışmamız, Borsanasiloynanir.co isimli web sitemiz sayesinde oldu. Hatta Borsanasiloynanir1.com desem daha doğru olacak. Çünkü yolumuza ilk olarak, bu isimle çıkmıştık. Daha sonra 1 ve m fazlalıklarını attık ve yolumuza bu şekilde devam ettik. Dile kolay, 2013 yılının Eylül ayından bu yana sizlerle bilgi paylaşımında bulunuyoruz ve daha da iyileriyle yolumuza devam edeceğiz.

Borsa Nasıl Oynanır aracılığıyla sizlere önce borsa piyasası hakkında bilgiler verdik. Daha sonra forex kategorisine de geçiş yaptık ve yatırım ile ilgili merak edilen birçok konuya yer verdik. Hatta ülkemizde yasal olmasa bile ikili opsiyon hakkında da sizleri bilgilendirdik. Kaleme aldığımız konularla ilgili olarak, sizlerden gelen mesaj ve yorumlar ise ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bizlere gösterdi.

Borsa Nasıl Oynanır sitesinde 3 yılda meydana gelen değişikliklerden, dönüm noktalarından ve ileriye dönük planlarımızdan şu yazımızda bahsettik: http://borsanasiloynanir.co/borsa-nasil-oynanir-3-yasini-kutluyor/ Yapacağımız değişiklikler ve site gelişmeleri hakkında, sizleri haberdar etmeye de devam edeceğiz. Eğer sizlerin de istek ve önerileri varsa bizlere iletmenizi istiyoruz. Çünkü bizler, sizin için en kaliteli bilgileri bir araya getirmek istiyoruz ve sunacağınız önerileri kelimesi kelimesine dikkate alıyoruz.

İlk günden bugüne kadar, hep daha iyisini sizlere sunmaya çalıştık. Her yazımıza büyük bir özen gösteriyoruz ve merak edilen konular hakkında bilgi vermeye de devam edeceğiz. 3 koca yıl boyunca sizlerle bilgi paylaşımında bulunmaktan büyük zevk aldık. Bu nedenle yapılan diğer işlerden farklı olarak sizlere paranızı nasıl yönetmeniz gerektiği konusundan da bahsettik. Çünkü bir yatırımcının aynı zamanda bilinçli bir tüketici olması gerekmektedir. Kazancını arttırması, tasarruf sahibi olması ve birikim yapması, oldukça önemlidir. Bu konularda başarılı olan kişiler, yatırım konusunda da doğru adımlar atabilmektedir. Bizler de sizlere bu alanlardan bahsederek, doğru bilinen yanlışlardan iş fikirlerine kadar geniş bir alanda hizmet verdik. Tasarruf ve birikim konularını takip etmek için buraya göz atabilirsiniz: http://borsanasiloynanir.co/para-dunyasi/

Sitemizin 3. yılı ile 1000. yazısı aynı döneme denk geldi. Ayarlasak olmazdı emin olun! Ama bunların hepsini olumlu işaretler olarak totemlerimize dahil ediyoruz ve çok daha iyi konularla karşınızda olmak için güç topluyoruz. Sizlere bu bilgileri iletmek için sosyal medya ağlarımızı ve bloglarımızı da kullanıyoruz. Sonuçta internet döneminde yaşıyoruz ve bugünün gerektirdiği gibi hareket etmemiz gerekiyor, öyle değil mi? Anlayacağınız yazılarımızı, Twitter ve Facebook hesabımızdan aktif bir şekilde takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder