4 Mart 2014 Salı

Kazandıran Yatırım Araçları

2013 yılında meydana gelen altın fiyatı düşüşleri sonrasında birçok yatırımcının altın yatırımı yapmaktan uzak durduğunu biliyoruz. Oysa ki, altın 12 yıl boyunca sürekli olarak kazandırmıştı. Ama 2013 yılında ABD ekonomisinde meydana gelen gelişmeler nedeniyle altın fiyatları sert düşüşler göstererek 12 yıllık boğa piyasası tahtından ayı piyasasına düştü.



Durum böyle olunca yatırımcılar neye yatırım yapacakları konusunda bir süre endişe yaşadılar. 2013 yılı geneline bakıldığında ise hisse senetlerinin göstermiş olduğu iyi performans ve ulaştıkları rekor seviyeler sayesinde yatırımcılarının yüksek kazançlar elde ettiği görülmüştür.

Dövizler de meydana gelen dalgalanmalar ve kur savaşı söylentileri de yatırımcıları endişelendirdi diyebiliriz. Ayrıca son günlerde borsa piyasasında bitmek bilmeyen sarsıntılar ve yatırımcıların bu nedenden dolayı para kaybetmeleri; kişileri yeni yatırım araçları keşif etmeye sevk etti. Borsa Nasıl Oynanır 1 içerisinde hazırladığımız "kazançlı yatırım araçları" makalesi ise; gerek sosyal medyada gerekse forum sitelerinde oldukça ses getirdir.

Kazançlı Yatırım Araçları Hakkında Sosyal Medya Ne Dedi?


Facebook:


Google Plus:

Twitter:
Plancast: 
http://plancast.com/p/l88e/yatrm-aralar-nelerdir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder